180 g isoja katkarapuja
1 punainen chili
2 valkosipulinkynttä
1 paprika
rucolaa
½ sitruunan raastettu kuori
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
mozzarellaa
spagettia
Pilko valkosipuli, chili ja paprika siivuiksi ja freesaa niitä pannussa miedolla lämmöllä oliiviöljyssä. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori. Raasta mukaan vain keltainen pinta kuoresta, älä enää valkoista sisäosaa. Keitä spagetti oliiviöljyllä ja merisuolalla maustetussa vedessä. Nostele spagetti pannulle chiliseoksen joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele joukkoon katkaravut, raastettu sitruunankuori ja rucola. Kaada sekaan vielä puolisen desiä pastan keitinvettä. Revi pinnalle mozzarellapaloja ja tarjoile.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti