9.2.2011

Meksikolainen munakasrulla

Tämä ohje on alkujaan Créme Bonjour -lehtisestä.

Munakas valmistetaan uunissa, ja tarvitset siihen:

4 kananmunaa
4 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl öljyä
½ tl suolaa

Ainekset sekoitetaan ja kaadetaan leivinpaperilla vuoratulle korkeareunaiselle uunipellille. Munakasta paistetaan 225 °C/25 min.

Täyte:

400 g jauhelihaa
1 sipuli
jalopenoja
2 rkl tomaattipyreetä
mustapippuria
200 g Crème Bonjour Tacoa
2 tomaattia

Jauheliha ja sipuli paistetaan pannussa ja maustetaan mustapippurilla. Joukkoon lisätään tomaattipyree ja tuorejuusto sulatetaan sekaan. Täyte levitetään kypsälle munakaslevylle ja ripotellaan tomaattikuutiot ja jalopenot pinnalle. Munakas rullataan kasaan kääretortun tavoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti